6 november: Home sweet home

De wekker ging vroeg (6:00 uur). Eerst nog via internet inchecken, dat waren we gisteravond nog vergeten. Dat is gelukt. Daarna douchen, daktent voor de laatste keer inklappen en op weg. Raar gevoel dat de vakantie nu echt over is. Aan de andere kant is het wel lekker om weer naar huis te kunnen. Vervelend dat je toch weer tenminste een dag aan reistijd kwijt bent. Daar zouden ze wat op moeten vinden.

Auto zonder problemen ingeleverd en een shuttle naar het vliegveld met onze baggage gekregen. Op de luchthaven is niet veel te doen, dus werken we de blog maar bij en lezen we een boekje. We vliegen om 21:00 uur en kunnen onze baggage pas om 19:00 uur inchecken. We maken ons enigszins zorgen om de als handbaggage vermomde houten olifant die toch vrij zwaar lijkt (geen weegschaal om dat te controleren). Ik zal me spierballen maar moeten laten rollen en er zo charmant mogelijk mee langs de customs lopen en doen alsof het allemaal niets weegt. We zien wel. Desnoods extra betalen, wil het graag meenemen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to 6 november: Home sweet home

  1. Tonny says:

    wat een fantastische vakantie. Ik heb genoten van jullie blog en heeft er alleen maar voor gezorgd dat ik erg benieuwd ben naar jullie foto’s en films. enne………ik wil daar ook heel graag zelf gaan kijken.
    een goede vlucht
    liefs mama

  2. Ralph says:

    een vakantie waar je nog lang van kunt nagenieten lijkt me. Kanp dat je de strakke planning helemaal gehaald hebt ook. Gauw maar eens afspreken?

Leave a Reply

Your email address will not be published.