Geachte lezer,

Welkom op de blog van onze reizen.

Na onze eerste ervaring met reizen buiten Europa in 2007 naar de Verenigde Staten hadden we de smaak te pakken. Reizen is voor ons andere culturen opsnuiven en vooral mooie dingen (natuur) zien. Genieten van mooie verlaten landschappen,  indrukwekkende vergezichten, mooie tochten, spannende activiteiten en vooral geweldige herinneringen.  Van een tweedaagse kanotocht in Katherine Gorge in Australie, overnachten tussen de olifanten en hyena’s in Botswana tot het raften van de Zambezi in Zimbabwe, allemaal geweldige ervaringen.

Reizen is onze passie en in de periode van 2007 tot heden zijn we zo gelukkig geweest om al veel bijzondere plekken van de wereld te mogen zien. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken! Van de meeste reizen hebben wij tijdens onze vakantie direct een digitaal blog bijgehouden. Van andere een dagboekje. De digitale blogs hebben we via deze website gelinked. Van onze reizen door het westen van America en Canada moeten we het dagboekje nog digitaliseren en die zullen we later toevoegen.

Vanaf 2013 is reizen voor ons wel wat anders geworden nu we niet langer met z’n tweetjes zijn, maar ook rekening moeten houden met onze dochter en vanaf 2016 met een tweede dochtertje. Dat betekent niet dat we ons nu helemaal laten inperken, we hebben nog steeds leuke ideeën en zijn er van overtuigd dat je ook met kleine kinderen nog steeds veel van de wereld kunt zien.

Met onze blog willen we niet alleen onze leuke herinneringen vastleggen, maar we hopen daarmee ook anderen te inspireren en te besmetten met het reisvirus, hen te laten meegenieten van de mooie plekken waar wij geweest zijn en te laten zien welke geweldige plekken van de wereld je ook met (kleine) kinderen gewoon kan bezoeken.

– Karik, Maaike, Anika en Madouc.

 

Geïnspireerd door deze blogs? Je kan het in de lucht houden van deze website supporten door je hotel bij Booking.com te boeken via onderstaande banner of bij AirBNB via deze link.


Booking.com

(Amazon.de)

 

Amazon.co.uk